Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Ons pannenkoeken-kraam in Geel is geliefd!

En binnenkort ook bij uw gasten, want alle pannenkoekenliefhebbers zitten bij ons goed voor pure verwennerijen. Dat maakt ons kraam perfect voor alle events, gaande van een verjaardagsfeest tot een bedrijfsevenement.

Pannenkoeken

De heerlijkste pannenkoeken op uw feestje die iedereen verwennen? Dat kan met het mobiele pannenkoekenkraam in Geel van Crêpes Company! Wij bakken ter plaatse verse pannenkoeken, zowel hartig als zoet, en hebben voor zowel jong als oud heel wat lekkers in petto!

Aangelegenheden

Is er een speciale gebeurtenis in aantocht? Hebt u bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje gepland voor uw kinderen? Of is er bijvoorbeeld een opendeurdag gepland in de nabije toekomst? Wij komen voor al uw gasten en pannenkoekenfans de beste pannenkoeken ter wereld!

Prijs-kwaliteit

Wilt u uw genodigden iets lekkers voorschotelen, maar tegen een betaalbare prijs? Dan is ons mobiele pannenkoekenkraam in Geel vast en zeker iets voor u! De bescheiden huur van ons pannenkoekenkraam bevat zowel het eten als het personeel en bijhorende services!
Specialiteiten

Ons pannenkoekenkraam in Geel op uw feest? Lekkernijen gegarandeerd!

Hebt u binnenkort een feest of event gepland? Dan wilt u uw gasten uiteraard verwennen met de allerlekkerste verwennerijen. En wat is er nu lekkerder dan pannenkoeken? Inderdaad, niets! Crêpes Company stelt daarom graag haar pannenkoekenkraam in Geel aan u voor: een mobiele cateringsdienst, dat de meest heerlijke pannenkoeken bakt voor al uw genodigden, ongeacht het aantal. Een heus pannenkoekenkraam bij u thuis of op uw werk: dat kan alleen maar smaken!

En niet alleen komt ons pannenkoekenkraam in Geel graag ter plaatse ongeacht de hoeveelheid lekkerbekken er aanwezig zijn, maar ook ongeacht de plaats. Zo zijn we graag van de partij op:

Bedrijfsevents
Concerten
Opendeurdagen
Verjaardagsfeesten
Recepties
Huwelijksfeesten
Babyborrels
Familiefeesten
• …

We komen met andere woorden tot waar u maar wenst, zonder in te boeten op kwaliteit. En bij ons gaat de aandacht bovendien niet alleen uit naar de kwaliteit van onze pannenkoeken, maar ook naar het totaalplaatje. Hygiëne, veiligheid en de uitstraling van ons personeel liggen ons namelijk ook nauw aan het hart. Waarom? Omdat we uw feest net dat ietsje meer cachet willen bezorgen en iedereen nog lang willen laten nagenieten van uw event!

Ons pannenkoekenkraam in Geel zorgt voor food from heaven voor iedereen!

Crêpes Company is een mobiele catering, die keer op keer verrast. Met lekkere pannenkoeken aan een betaalbare prijs verwennen we immers zowel jong als oud! Een traktatie voor de kleine sloebers op een verjaardagsfeestje? Wij maken zoete klassiekers, als pannenkoeken met Nutella en pannenkoeken met suiker en slagroom. Verse lekkernijen voor de werknemers op uw bedrijfsevenement? Ons pannenkoekenkraam in Geel bereidt verse hartige pannenkoeken met bijvoorbeeld mozzarella, pesto en tomaat of salami en kaas.

U ziet: voor zowel jong als oud en voor zowel particulieren als bedrijven steken we graag de handen uit onze mouwen! We bieden originele formules op maat van uw event of feest en uiteraard op maat van uw budget. We slagen er steeds weer in met een verrassende invalshoek uit de kast te komen op ieder feest met alles erop en eraan. Zo kan u kijken naar onze bakkunsten aan onze handige staantafels en ruimt ons personeel met het grootste plezier alles weer op. Het resultaat? Voldane magen mét kwaliteit en netheid!

Bent u nieuwsgierig naar meer en wilt u verdere informatie over onze werking, beschikbaarheid of tarieven? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog via het telefoonnummer +31 641133007 of via het e-mailadres jaimyzonnetje10@hotmail.com. Crêpes Company tracht al uw vragen zo snel mogelijk te bezorgen en wie weet staan we met ons pannenkoekenkraam in Geel binnenkort op uw feest!
© 2015-2017 Crepes Company
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Crepes Company


GSM: +31 641133007
Contacteer ons